Om en vecka: Progg och visfest

Nu är det inte långt kvar till den tredje upplagan av Tyrolens Progg och visfest!
En hel kväll med gamla och nya förstklassiga favoriter på scen. Nu är spelschemat och restaurangens meny klar; vad sägs om att t ex avnjuta ”Den största kärleken” (smörstekt Ostronskivling från tolg) klockan 20.05 då Nynningen precis börjat spela 🙂
Biljetter finns som vanligt att förköpa på Tickster.

Väldigt välkomna!

Country och Pop-Non-Stop

Den här veckan fortsätter vi med ytterligare en semesteronsdag. Israel Nash från Dripping Springs, Texas, USA kommer till oss på onsdag med sin countrykryddade americana. Innan konsertkvällen är det Olles onsdag som vanligt – med allt vad det innebär!

Som final på veckan fyrar vi av pop-fyrverkeriet Tyrolen Pop-Non-Stop på lördag. Fantastiska Slowgold, Jens Lekman, Familjen och Pale Honey kommer tillsammans med lika fantastiska DJs, fantastisk mat och dryck och fantastisk publik göra kvällen och natten till en oförglömlig upplevelse! Mer info här<-

Förköpsbiljetter till båda kvällarna finns som vanligt hos tickster.se

Louise Hoffsten

Nu på onsdag är det äntligen dags – Louise Hoffsten gästar oss & er! Än finns förköpsbiljetter på tickster kvar att inhandla, men vill man ha dem direkt i handen är det även möjligt att köpa förköpsbiljetter på ICA Supermarket Alvesta! Vi ses på onsdag!

Tyrolen Pop-Non-Stop!

Indiepop för livsnjutareTyrolen Pop-Non-Stop! Lördagen den tredje augusti bjuder Tyrolen i Blädinge tillsammans med Kafé de luxe in till en ny festival för indiepop med FamiljenSlowgoldPale Honey & Jens Lekman på scen. Förutom musiken står mat och dryck i fokus och Emmaboda Bryggeri är med som leverantör av hantverksöl. Läs mer här! Vi ses i augusti!

Olles onsdagpremiär blir superhelkväll!


Heja Sverige!

Svenska landslaget visar storform och har tagit sig hela vägen till semifinal i VM – det firar vi på Tyrolen denna onsdag.

Denna afton blir ingen annan lik! Vi bjuder på hela Jamboreekvällen & fotbollsmatchen i det ordinarie Olles onsdagspriset. Alltså endast 20kr för att avnjuta Olles onsdag, 3 band & en spännande VM semifinal på storbild.

Kvällens tider blir som följer:
Kl 17 Tyrolen öppnar
Kl 18 Lindy Hop nybörjarkurs på Rotundan
Kl 18.30-20.30 Ballroom Band spelar till dans på Rotundan
Kl 18.30 Carrie Nation and the Speakeasy på Joddelero
Kl 20.30 Honeyboy Slim & the Bad Habits på Joddelero
Kl 21.00 Fotboll: Sverige-Holland på storbild på Rotundan
Kl 00 Tyrolen stänger

Ni som redan köpt biljett till Rockin Jamboree Wednesday kommer att kompenseras i entrén för detta med antingen en matbiljett eller en Tyrolenkeps samt fri entré.

Vi ses snart!
/Tyrolens Vänner