Bio & hårdrock

Första veckan i september bjuder på bio & hårdrock.
fredag drar Tyrolens Drive In Bio säsong äntligen igång med klassikern Easy Rider. Sedan kör vi på varje fredag i september med Ghostbusters, Äppelkriget & the Terminator.

lördag är det sen dags för årets sista musikevenemang i parken: Muskelrock efterfest.
Det blir en helkväll med Muskelrock av olika slag med artister från Tyskland, Jönköping, Japan och Göteborg band annat. Läs om alla banden och biljetter och allt annat här: Muskelrock efterfest.

Vi ses!

Säsongsfinal för Olles onsdagar

Det är fortfarande en hel del som händer på Tyrolen i September, men nu är det dags att avsluta årets Olles onsdagar med en storstilad final. Pat Reedy & the Lontime Goners spelar, det blir Lindy Hop-dans, mat- och fikaserveringarna är öppna och lyckohjulet snurrar. Dessutom bjuder SMC Kronoberg alla som kommer med sin motorcykel på entrén. Välkomna!

Om en vecka: Progg och visfest

Nu är det inte långt kvar till den tredje upplagan av Tyrolens Progg och visfest!
En hel kväll med gamla och nya förstklassiga favoriter på scen. Nu är spelschemat och restaurangens meny klar; vad sägs om att t ex avnjuta “Den största kärleken” (smörstekt Ostronskivling från tolg) klockan 20.05 då Nynningen precis börjat spela 🙂
Biljetter finns som vanligt att förköpa på Tickster.

Väldigt välkomna!

Country och Pop-Non-Stop

Den här veckan fortsätter vi med ytterligare en semesteronsdag. Israel Nash från Dripping Springs, Texas, USA kommer till oss på onsdag med sin countrykryddade americana. Innan konsertkvällen är det Olles onsdag som vanligt – med allt vad det innebär!

Som final på veckan fyrar vi av pop-fyrverkeriet Tyrolen Pop-Non-Stop på lördag. Fantastiska Slowgold, Jens Lekman, Familjen och Pale Honey kommer tillsammans med lika fantastiska DJs, fantastisk mat och dryck och fantastisk publik göra kvällen och natten till en oförglömlig upplevelse! Mer info här<-

Förköpsbiljetter till båda kvällarna finns som vanligt hos tickster.se