Kalabalik igen

För sjunde året återkommer Klubb Kalabalik till Tyrolen för att leva i synth en hel helg – tillsammans med band och besökare från hela världen. Eller som de själva beskriver det: “Med avstamp i genrer som synth, postpunk och industri ämnar vi årligen presentera ett kontemporärt och unikt program med akter från världens alla hörn“. Alltid lika trevligt varje år! Allt du behöver veta om helgen finns på klubbkalabalik.se

Sveriges bästa* på Tyrolen imorgon

Vid årets grammisgala tilldelades fantastiska Frida Hyvönen pris både för *Årets Kompositör och *Årets Textförfattare. Imorgon, fredag, kommer hon hit! Inte nog med det så kommer även Sara Parkman, utsedd till *Årets Artist på Folk- och världsmusikgalan och så Darya och Månskensorkestern som varit med och vunnit en finsk grammis för bästa filmmusik…
Vi ser fram emot en riktigt fin helkväll med några av våra absoluta favoritartister! Mer info här.

Välkomna!

John Holm-konserten

Tack för en fantastisk Progg & Visfest i lördags!
Det var tråkigt att John Holm blev sjuk men roligt att det blev en så härlig kväll och fantastiskt att Thomas Wiehe kunde hoppa in med så kort varsel. Ni som blev så besvikna så att ni inte ville komma kan höra av er till tickster på: support@tickster.com för att få pengarna tillbaka!!
INGEN EXTRA KONSERT PÅ TYROLEN!!
Vi fick precis besked av John Holm att han är sjukare än väntat så han kan inte spela hos oss den 23e augusti heller. Alltså blir det ingen ersättningskonsert i sommar. Ursäkta de snabba svängarna!

Hjärtligt välkomna tillbaka till Tyrolen & hoppas vi ses på Tyrolens Progg & Visfest 2018!

Annat som är på gång denna vecka:
9/8 Olles onsdag med magiska Felicia Nielsen & Lindy Hop.
11/8 Frida Hyvönen, Sara Parkmans Skog och Darya & Månskensorkestern.

/Tyrolens Vänner

Thomas Wiehe istället för sjuk John Holm

Otur och tur i oturen!
Tråkiga nyheter: John Holm har blivit magsjuk och kan tyvärr inte spela ikväll. Vi försöker lösa ett nytt konsertdatum med John Holm på Tyrolen senare i sommar. Om det blir av så kan man då komma in med biljetten från Tyrolens Progg & Visfest. Med lite tur tur blir det då två kvällar på en biljett!
Hade ni tänkt komma bara för John Holm och nu inte vill, så kan ni få pengarna tillbaka på måndag när biljettkontoret är bemannat igen. Då går inte biljetten att använda idag såklart. Mer info om detta kommer.

Roliga nyheter! Ikväll kommer istället Thomas Wiehe som kommer att spela kl 21 på Joddelero, Ola Magnell flyttar då in på Rotundan och spelar kl 20 då John Holm var inplanerad.

THOMAS WIEHE
En legend i progg-& viskretsar. Han släppte sin debutplatta under eget namn 1973 och har sedan dess medverkat på en rad olika inspelningar och konserter. Han gjorde musiken till “Vilse i pannkakan”, skrev texter till Hoola Bandola Band och har samarbetat med Turid. På senare år har han spelat mycket ihop med Lars Fernebring från Risken Finns. Nu kommer han äntligen till Tyrolen!

Hjärtligt välkomna till en underbar kväll!

Imorgon Progg&visfest

Ojojoj vilken kväll det blir imorgon! Massa god mat, fantastisk musik, solsken, kylda drycker och glada danssteg!
Vi ses kl 16 när dörrarna öppnar!
Biljetter finns fortfarande, i dörren kostar de 450kr och kan betalas kontant eller med kort.
I parken finns 5 olika serveringar:
Restaurangen på Rotundan serverar vällagad mat så som Fläsket Brinner och Blå Tåget.
Baren och caféet på Rotundan serverar smaskiga kakor och smörgåsar, kaffe, te, öl och massa annat härligt.
Korvbaren serverar korv i bröd och öl från Benestad, Cuba Cola och annat härligt.
Cloettakiosken och flakmoppebaren serverar popcorn, godis, tyrolenböcker och fantastisk öl från Trädskogens Bryggeri.
Ölbaren och pizzerian bjuder på kylda drycker och smaskiga pizzor så som Ragnarök och Grisen skriker.

Alla serveringar accepterar både kort och kontanter.