Olles Onsdag

10 Juli 2019 Olles Onsdag

Olles Onsdag

Tid : 17.00

Olles onsdagar har blivit en riktig mötesplats för bygdens folk. Varje onsdag i juli och augusti är det öppet hus och motorträff i parken. Kl 17 öppnar portarna och ofta står de läckra motorfordonen i långa köer utanför för att komma in i parken. Serveringarna har öppet med fika, mat, glass och goda drycker. Muséet, skjutbanan och lyckohjulet har öppet så att besökarna kan njuta av parken i sin helhet. Det är även bakluckeloppis varje vecka för den som vill komma och sälja.

Entrépriset är fortfarande bara 20 kr! OBS! 3 juli & 28 augusti är SMC Kronoberg på plats och bjuder alla hojåkare på entrén till Olles onsdag.

Lindy hop blir det alla ojämna veckor med start den 3 juli. Prova-på-kurs kl 18, socialdans kl 18.30-20.30.

Onsdagarna i juli bjuder vi dessutom på härliga specialkvällar efter “Olles onsdagar”. Vid köp av biljett till semesteronsdagarna så ingår även Olles onsdag samma kväll i biljettpriset. Det är självklart fortfarande möjligt att gå på Olles onsdag kl 17-20.30 till en billig peng för de som inte vill stanna hela kvällen. Mer information om specialkvällarna hittas i separata event!

Välkomna!