Rockin’ Jamboree Wednesday

03 Juli 2019 Rockin' Jamboree Wednesday

Rockin' Jamboree Wednesday

Uppdatering:
Svenska landslaget visar storform och har tagit sig hela vägen till semifinal i VM – det firar vi på Tyrolen denna onsdag. Vi bjuder på hela Jamboreekvällen & fotbollsmatchen i det ordinarie Olles onsdagspriset.
Alltså endast 20kr för att avnjuta Olles onsdag, 3 band & en spännande VM semifinal på storbild.

Ni som redan köpt biljett till Rockin Jamboree Wednesday kommer att kompenseras i entrén för detta med antingen en matbiljett eller en Tyrolenkeps samt fri entré.

Kvällens tider blir som följer:
Kl 17 Tyrolen öppnar
Kl 18 Lindy Hop nybörjarkurs på Rotundan
Kl 18.30-20.30 Ballroom Band spelar till dans på Rotundan
Kl 18.30 Carrie Nation and the Speakeasy på Joddelero
Kl 20.30 Honeyboy Slim & the Bad Habits på Joddelero
Kl 21.00 Fotboll: Sverige-Holland på storbild på Rotundan
Kl 00 Tyrolen stänger

Tyrolen Rockin Jamboree återkommer i ny skepnad denna onsdag. Istället för en helg med rock’n’roll blir det i år en härlig helkväll med underbar musik & dans som får oss att färdas bakåt i tiden. Mängder av gammal god rock’n’roll, rhythm and blues, country, swingdans samt aktiviteter utlovas.

På scen står:
Honeyboy Slim & The Bad Habits
Ett av Tyrolens husband och Smålands främsta Rhythm’n’Blues orkester kommer åter till parken. Ingen kan stå stilla när detta band bjuder på konsert. Vänta er fullt ös från början till slut!

Ballroom Band
Detta lokala swingband bjuder på 40-talsswing av bästa sort så att alla dansare kan svänga loss på stora dansbanan kl 18.30-20.30.

Carrie Nation & the Speakeasy (US)
Punkig Bluegrass från Kansas är det sällan man får chansen att se i Småland men nu har ni chansen att se detta band kl 19 på Joddelero.

Som vanligt serverar vi finfin mat & goda drycker. Skjutbana, bollkastning, Lyckohjul, Marknad, Dj:s, Lindy Hop Danskurs kl 18 och andra härliga grejor.

Hjärtligt välkomna!
/Tyrolens Vänner