Rockin’ Jamboree Wednesday

03 Juli 2019 Rockin' Jamboree Wednesday

Rockin' Jamboree Wednesday

Onsdagarna i juli bjuder vi på härliga specialkvällar efter “Olles onsdagar”. Vid köp av biljett till semesteronsdagarna så ingår även Olles onsdag samma kväll i biljettpriset. Det är självklart fortfarande möjligt att gå på Olles onsdag kl 17-20.30 till en billig peng för de som inte vill stanna hela kvällen.

Biljetter köper ni på tickster.com för 110 kr eller så kan man köpa i entrén för 150 kr. Vill man bara stanna mellan kl 17-20.30 så räcker det att betala 20 kr som vanligt på onsdagskvällarna.

Tyrolen Rockin Jamboree återkommer i ny skepnad denna onsdag. Istället för en helg med rock’n’roll blir det i år en härlig helkväll med underbar musik & dans som får oss att färdas bakåt i tiden. Mängder av gammal god rock’n’roll, rhythm and blues, country, swingdans samt aktiviteter utlovas.

På scen står:
Honeyboy Slim & The Bad Habits
Ett av Tyrolens husband och Smålands främsta Rhythm’n’Blues orkester kommer åter till parken. Ingen kan stå stilla när detta band bjuder på konsert. Vänta er fullt ös från början till slut!
På scen ca kl 21.30 på stora dansbanan.

Ballroom Band
Detta lokala swingband bjuder på 40-talsswing av bästa sort så att alla dansare kan svänga loss på stora dansbanan kl 18.30-20.30.

Carrie Nation & the Speakeasy (US)
Punkig Bluegrass från Kansas är det sällan man får chansen att se i Småland men nu har ni chansen att se detta band kl 19 på Joddelero.

Som vanligt serverar vi finfin mat & goda drycker. Skjutbana, bollkastning, Lyckohjul, Marknad, Dj:s, Lindy Hop Danskurs kl 18 och andra härliga grejor.

Hjärtligt välkomna!
/Tyrolens Vänner