Semesteronsdag: Louise Hoffsten

17 Juli 2019 Semesteronsdag: Louise Hoffsten

Semesteronsdag: Louise Hoffsten

Tid : 21.00-00.00

Louise Hoffsten kommer äntligen till Tyrolen!

Tyrolen öppnar redan kl 17 för Olles onsdag som ingår i biljettpriset, då är det öppet hus & motorträff i kultparken. Under Olles onsdag kan man testa på Lindy Hop kl 18-18.30, sen blir det socialdans kl 18.30-20.30. Det blir även levande musik med Cactai Road på lilla dansbanan kl 18.30. Kl 21 uppträder Louise Hoffsten på stora dansbanan.

Louise Hoffsten, Sveriges bluesdrottning har en respektingivande 30-årig solokarriär, som förutom bluesen även omfamnat genrer som rock, visa, folkmusik och jazz. Hon har med sin musik successivt och med en självklarhet spelat sig in i publikens hjärta. Sommaren 2019 kommer Louise till folkparkerna i ett intimare, mindre och avskalat format. Låtar från hela hennes karriär levereras tillsammans med två gitarrister, en basist och framförallt har hon med sig sin röst och sitt munspel!

Hon har tidigare gett ut två böcker, mottagit priser och medverkat i TV-program som Melodifestivalen, Körslaget, Stjärnorna på slottet och i 2018 års Så mycket bättre.

Louise har precis avslutat en bejublad vårturné i konserthus runt om i landet.

Produktionen presenteras av Folkets Hus och Parker   i samarbete med Headstomp Productions. Konserten på Tyrolen är ett samarbete med Kulturens Hus Alvesta.

Cactai Road är en elakustisk trio från den Skånska myllan. Med tunga grooves och slidegitarr, bas och en anakronistisk kvinnostämma, rör sig Cactai Road genom våtmarker och sumpträsk, samtidigt som man slår an en ton av country. Med influenser från den amerikanska södern till folktonerna i norr, skapar Cactai Road sitt eget rootsiga sound utifrån sitt egna material.

Serveringarna har öppet och serverar mat, dryck, fika, glass och mycket mer!

Biljetter kostar 290 kr (+ förköpsavgift). Om det finns biljetter kvar 17 juli så säljs de för 350 kr i entrén.

Missa inte denna fantastiska kväll!
/Tyrolens Vänner & Kulturens Hus Alvesta