Semesteronsdag: Israel Nash (US)

31 Juli 2019 Semesteronsdag: Israel Nash (US)

Semesteronsdag: Israel Nash (US)

Tid : 21.00-00.00

Efter förra årets succéuppträdande av Doug Seegers väljer Tyrolen att satsa på en ny superkväll för alla countryälskare. Med stor stolthet kan vi presentera den suveräna musikern Israel Nash till en unik spelning på Tyrolen!

Parken öppnar kl 17 i samband med en av sommarens Olles onsdagar på Tyrolen, då serveringarna är öppna och bakluckeloppis, bilträff och swingdans äger rum. Vill man bara gå på Olles onsdag så kostar det 20 kr men man måste lämna parken innan kl 20 om man saknar konsertbiljett. Från kl 20 övergår Olles till en countrykväll med Israel Nash som spelar på scenen inne på Rotundan – konserten pågår sen ända till midnatt.

Till denna spelning erbjuds tre olika biljettalternativ:
– Ordinarie biljett 250 kr (+ förköpsavgift) på tickster.com  – På plats 300 kr kontant eller med kort
– VIP-Biljett: Denna biljett om 550 kr inkluderar utöver den vanliga biljetten även en exklusiv soundcheckspelning samt möjligheten att träffa Israel Nash och hans band. Till VIP-biljetten får man även ett laminerat minneskort från kvällen.

Israel Nash
Missouri-födde Israel har ofta kallats för den nya Neil Young med sina känslosamma, starka, och ibland politiska texter. I samband med årets sommarturné bland storstäder i Frankrike, Holland och England har folkparken i Blädinge lyckats locka till sig en musiker av yppersta kaliber som kommer bjuda på stjärnglans i nostalgisk inramning. Missa inte möjligheten att se kritikerrosade countrymusikern Israel Nash på Tyrolen i Blädinge!

Varmt välkomna!