Barnens torsdag: Mio min mio

25 Juli 2019 Barnens torsdag: Mio min mio

Barnens torsdag: Mio min mio

Tid : 14-17

Barnens torsdagar! Under två torsdagar juli är parken öppen specifikt för de yngsta besökarna. Det kommer att bjudas på bland annat: barnteater, lekar och barndisco. Servering av korv, fika, glass & godis.
Entré 70 kr för alla som fyllt 3 år – betalas med kort eller kontanter.

Innan föreställningen blir det lekar i parken och efter föreställningen ett ordentligt barndisco!

Kl. 15 – Mio, min Mio av Astrid Lindgren: Nästan alla känner till den klassiska sagan av Astrid Lindgren, om den föräldralöse pojken som plötsligt försvann spårlöst. I Teater Pegasus version av sagan, i bearbetning av Johan Briggert, tillåts barnen vara med på scenen, de får – om de vill – repliker, och hjälper hela tiden till att föra sagan framåt, men det går naturligtvis lika bra att vara åskådare. Publiken får hjälpa Mio och Jum-Jum att undgå spejarna, övertyga svärdssmidaren, ge brödet som mättar hunger, spela flöjt – och framförallt hjälpa Mio och Jum-Jum att besegra riddar Kato, och befria alla barn som blivit förvandlade till fåglar.

Med nyskriven och igenkännande musik passar föreställningen barn från 5 år. Den flexibla formen gör att ingen föreställning är den andra lik; men sagan är densamma, tidlös och vacker.

Föreställningen presenteras av Folkets Hus och Parker och är framtagen av Teater Pegasus Produktion i bearbetning av Johan Briggert.

Missa inte vår andra tillställning för de minsta som inträffar redan den 4 juli: nämligen Barnens torsdag på Tyrolen: Hunden!

Välkomna!