Muskelrock efterfest

07 Sept 2019 Muskelrock efterfest

Muskelrock efterfest

Tid : 18-02

För oss som tycker det är för lång väntan mellan Muskelrock-festivalerna inför vi nu en fin avslutning av sommaren genom Muskelrock Efterfest!

Kom till Tyrolen 7 september och upplev en intim helkväll med goda vänner och grym musik! Det blir levande musik på båda dansbanorna, dj:s, hårdrocksförsäljare & roliga överraskningar.

SPELSCHEMA:
18.00 Tyrolen öppnar & Rock City Dolls spelar sina bästa vinylskivor
20.00 Uli Jon Roth
21.30 Minami Deutsch
22.30 Ambush
23.30 illmara
00.30 Hällas
01.30 Rock City Dolls avslutar kvällen med sina bästa danslåtar
02.00 Tyrolen stänger

BILJETTER:
Biljetter köper man på Tickster.com för 400kr för ordinarie biljett eller 500kr för extra stark biljett som inkluderar ett mål mat & en lekpolett.
Eller i entrén fast då finns bara ordinarie biljett och då kostar det 500kr istället för 400kr.

BUSS & TAXI:
Muskelbussen går mellan Växjö & Tyrolen.
Obs! Biljetter måste förbokas!
100kr/pers/resa kostar det. Dem som vill åka med kan ringa och boka på 0472-19100 eller maila på info@taxikurirvxo.se
Upphämtning & avlämning vid World Trade Center.
Avgår 18.00 Växjö-Tyrolen, 02.15 Tyrolen-Växjö.

TAXI:
Från Alvesta kan du åka Taxi till ett förmånligt pris med Sverige Taxi & Taxi Kurir. Obs! Boka i god tid om ni inte vill vänta i onödan!! Bokas via 0472-191 00 eller info@alvestataxi.com

Tyrolen – Alvesta:
1-4p 200kr
5-6p 250kr
7-8p 280kr

Tyrolen – Växjö
1-4p 600kr
5-6p 700kr
7-8p 800kr

PARKERING & CAMPING:
Parkeringsvärdarna är på plats kl 16-20 när vi tror att de flesta kommer.
Parkering av bil 20 kr, husvagn/husbil 100 kr och tältplats 50 kr betalas på plats, kontant eller Swish. Camping och parkering i anslutning till området. Torrdass & rinnande vatten finns, dock ingen annan service. Alla städar efter sig själva. Tack på förhand.

HOTELLPAKET på Hotell Rådmannen i Alvesta.
Logi i delat dubbelrum samt biljett 800:- (+ 100 kr för extra stark biljett inklusive mat m.m. Glöm ej uppge om du önskar kött, veg eller veganmat!)
Logi i delat trippel superior rum med egen balkong inkl biljett 866:- (+ 100 kr för extra stark biljett inklusive mat m.m. Glöm ej uppge om du önskar kött, veg eller veganmat!)
Det finns även andra alternativ i form av enkelrum och fyrbäddsrum vid förfrågan!
Alla hotellpaket bokas via mail till info@hotelradmannen.se

DRIVE IN BIO
Kommer man redan dagen innan så är det Drive in bio med Easy Rider. Mer info här: Drive-in-bio på Tyrolen! Varje fredag i september!

ARTISTINFO:
Uli Jon Roth! Ja, 7 september kommer denna levande legend att stå på Tyrolens stora dansbana och bjuda på 90 minuter glädje. Vänta er mycket godbitar från åren med Scorpions men även några låtar från hans andra projekt. Sist Uli var på Tyrolen 2014 spelade han & bandet på stora utescenen inför storpublik, nu blir det en mer intim upplevelse under dansbanans vackra tak.

Hällas! Äventyrsrockarna i Hällas fick dansbanan att koka ordentligt under Muskelrock 2018. Nu är det dags för dem att återvända för en exklusiv spelning. Ryktas om att det är deras enda Blädingespelning i år!

Ambush! Lokala metallhjältarna i Ambush kommer med en ny singel i ryggen för att spränga såväl ljudvall som trumhinnor. Med sin Heavy Metal som doftar gammalt läder och avslagen fatöl är det nu dags att defilera Tyrolens rotunda!

Minami Deutsch / 南ドイツ! Japansk Krautrock får man sällan chansen att se i Småland. Men nu är det dags för Minami Deutsch / 南ドイツ att komma till Muskelrock Efterfest 7 september & bjuda på Tyrolenpremiär. Detta band gjorde stor succé på Roadburn i våras och släpper snart ny EP på Höga Nord Rekords. Lyssna in er och var redo med öppna sinnen för en fantastisk konsert.

Illmara! Illmaran uppstod för första gången hösten 2017 och har sedan dess åkallats i offentligheten vid en handfull utvalda tillfällen, för att regna förstörelse över patriarkatet och alla dess sammasvurna och för att ingjuta hat och hopp i alla som motvilligt överlever i detsamma. I september är det dags igen. Illmara gjorde succé i Metallens Lustgård på Muskelrock förra året. Första demon släpptes våren 2018 och kan höras på Bandcamp

”Bland skuggor och eld låter vi den besätta oss. Till skärande black metal framkallar vi dess väsen. I en våldsam ritual ger vi Illmaran kraft att hämnas oss. I varje rit dör ännu en kung, en godsherre, en broder, en fader och hans son. Förvänta dig en massaker, sprungen ur hämndlystenhet och glödande hat. Låt oss mörda den kung som bränt oss på bål.”

DJs
Rock City Dolls
Izzie & Karin från Göteborg spelar grymma rockdängor innan & efter konserterna på svartaste vinyl.

 

 

Vi ses!
/Tyrolens Vänner