Tyrolen Pop-Non-Stop

03 Aug 2019 Tyrolen Pop-Non-Stop

Tyrolen Pop-Non-Stop

Tyrolen i Blädinge och Kafé de luxe har glädjen att presentera sommarens stora satsning! När Emmabodafestivalen på 00-talet helt bytte koncept och blev en festival för elektronisk dansmusik uppstod ett stort hål i den småländska popsjälen. Pop-Non-Stop är här med målet att täppa igen detta, och hela oss alla. Medicinen heter indiepop, mat, dryck, miljö och galej i absolut toppklass!

Biljetter till härligheten finns precis i biljettlänk ovan, och passa på för fram till en vecka innan (t.o.m. 26/7) åtnjuter du 100 kr rabatt. Ytterligare 100 kr finns att spara om du med din biljett köper till förfest samtidigt. Som sagt är detta en fest för alla smålänningar!

Spelschema
18:00 – Parken öppnar! Musik, mat & dryck, skjutbana, lyckohjul, kiosk, och allmänt skönt häng!
19.30 – Slowgold
20:30 – dans till dj!
21:00 – Jens Lekman
22:00 – dans till dj!
22.30 – Pale Honey
23:30 – dans till dj!
24:00 – Familjen
01:00 – dans till Neon Nox!

Vi stänger kl 02 – men får vi och ni feeling kanske en dansant efterfest tar vid utanför parken innan läggdags när natt övergår till morgon!

Artisterna:
FAMILJEN
Ett av Hässleholms bästa elektro-indie-band kommer till oss, med spelningar på Perrong 23 i bagaget! Vi behöver knappast säga mer.

SLOWGOLD
Amanda Werne kan konsten att få sitt sirliga gitarrspel och sammetslena röst att krypa under huden på sina lyssnare. Ståpälsgaranti!

JENS LEKMAN
Äntligen kommer Jens tillbaks till Värend, högaktuell med nytt album tillsammans med Annika Norlin! Vi minns knappast när denne klassiska Göteborgs-pop-man senast var i bydgen. Liten sättning men stort ljud är vad vi har att vänta.

PALE HONEY
Nelly Daltrey och Tuva Lodmark kommer med sitt kritikerrosade band för att frälsa Småland med sin släpiga och medryckande musik!

Genom ett enkelt klick i spelaren nedan kan du lyssna in top-hits från kvällens alla akter:

DJs:
Mellan banden bjuder celebra och/eller virtuosa djs sköna toner från ett bås utöver det vanliga. Bland andra:

Henning Fürst
& Maria Garmer
Henning var halva TTA (The Tough Alliance) – nollnolltalets indieprovokatörer nummer 1. Numera målar han på sin stuga på landet, någonstans i Småland. Maria lämnade stadslivet för att leva i samma stuga efter många år som popklubbsarrangör i Göteborg. Gemensamt har Henning & Maria barn, hästar och just denna kväll ett dj-set bestående av Pop-Non-Stop!

Neon Nox
Kvällens lokala akt är nog mer global än alla övriga, såväl ljud- som publikmässigt. Neon Nox är Växjö-synthwave-producenten som förflyttar oss till 80-talets underbara film-, TV- och spelvärld. Musikens eklektiska grooves och avspända drömska retrovågor har den fantastiska egenskapen att den passar lika bra för barchill som tokdans. Välj din preferens och färdas till en coolare tid med Neon Nox!

Emmaboda Bryggeri är festens självklara leverantör av hantverksöl med indietänk, och kommer till oss med utvalda skummande specialbrygder!

Den som inte nöjer sig med en popkväll löser förstås paketbiljett och värmer upp på Kafé de luxes förfest med Tiger Sound på fredagen.

Välkomna!

Matnyttig info

Parkering & camping
Parkering av bil 20 kr, husvagn/husbil 100 kr och tältplats 50 kr. Camping och parkering i anslutning till området. Torrdass & rinnande vatten finns, dock ingen annan service. Alla städar efter sig själva. Tack på förhand.

Hotell
Hotellpaket på Hotell Rådmannen finns för bekväma besökare som vill bo i Alvesta (7 km norr om Tyrolen). Mer info kommer! www.hotellradmannen.se

Åka hit
Till Alvesta går många tåg och bussar. Vidare från Alvesta kan du åka Taxi till ett förmånligt pris med Sverige Taxi & Taxi Kurir.

Tyrolen – Alvesta:
1-4p 200kr
5-6p 250kr
7-8p 280kr

Tyrolen – Växjö
1-4p 600kr
5-6p 700kr
7-8p 800kr

Obs! Boka i god tid om ni inte vill vänta i onödan! Bokas via: 0472-191 00 eller via mail: info@alvestataxi.com

Vi erbjuder också busstransport tur och retur mellan Växjo och Tyrolen. Bussen avgår: 17.30 Växjö-Tyrolen, 02.15 Tyrolen-Växjö. 100 kr/pers/resa kostar det. De som vill åka med kan ringa och boka på 0472-19100 eller maila på info@taxikurirvxo.se Upphämtning & avlämning vid World Trade Center i Växjö!

***

Tillgänglighet på Tyrolen

Parkering
Det går utmärkt att köra fram till entrén för att lämna av personer. Finns ett par handikapparkeringar i nära anslutning till entrén.

HKP-toalett
Finns inne i parken i den röda toalettbyggnaden till vänster om stora dansbanan.

Scener och lokal
Tyrolen består av ett inhägnat område med många små byggnader & dansbanor. Utescenen “Venedig” har en stor gräsyta framför där man tar sig fram bra på hjul och kan hitta bra platser för att både se och/eller höra bra.

Stora dansbanan “Rotundan” har ramp (ganska brant) och här finns en inomhus-scen. Det är därifrån tyvärr två trappsteg upp till serveringen, utan ramp. Be personalen om hjälp om ni vill komma upp dit eller bli serverade nere på dansgolvet.

Lilla dansbanan “Joddelero” har en ramp upp och sen är allt i samma nivå.

Området
Det mesta av området består av gräs men även en del grusytor som oftast är enkla att beträda. Ojämn mark samt grusgång kan vara svårframkomliga. Bra att ha någon med som kan hjälpa till att skjuta på.

Ljud/ljus
Hörslingor finns ej på scenerna, men däremot PA/Ljudanläggningar. Enkelt scenljus finns på scenerna.

Ledsagare
Ledsagare och vårdare går in kostnadsfritt. Ledsagarhundar likaså.

***

Djur
Sällskapshundar (i koppel) välkomna när vi ej har konsert på området.

***

Kontakt! Använd kontaktformuläret om du har frågor!

Vi ses!