Drive-in-bio: Easy Rider

06 Sept 2019 Drive-in-bio: Easy Rider

Drive-in-bio: Easy Rider

Tid : 19.00

Varje fredag i september visar vi film på stooor bioduk!

Parken är öppen från kl 19 och man kan köpa korv, dryck och godis. Vi kommer även köra ut popcornvagnen som har öppet innan filmen och i den korta pausen som vi har mitt i filmen. Entré 120 kr per person betalas på plats. Familjebiljett 400 kr, gäller för 2 vuxna & upp till 5 barn i samma bil.

Filmen visas kl 20 om det har blivit tillräckligt mörkt. Ljudet rattas in på bilradion, så se till att radion är i bra skick! Första parkett är till för veteranbilar.

BIOPROGRAMMET:

6/9 – Easy Rider:
Upplev det äkta ocensurerade 60-talet i denna oemotståndliga blandning av knark, sex och bakåtlutade politiker. I en roll, som omedelbart förde honom till toppen, ser vi Jack Nicholson som alkoholiserad advokat som hänger på två halvtidsknarklangare, med motorcyklar som sitt största intresse. I jakten på “The american dream” kör de från Californien till New York, får ett smakprov på de sociala orättvisorna, och söker intensivt efter meningen med livet!

13/9 – Ghostbusters:
När de knäppa och spökintresserade collegeprofessorerna Peter Venkman, Ray Stantz och Egon Spengler får sparken från universitetet bestämmer de sig för att starta eget och befria hemsökta hus med en ny spökutdrivningstjänst. Så fort de slår upp dörrarna får de sitt första uppdrag, som består i att rädda den vackra cellisten Dana Barrett och den nördige Louis Tully som oavsiktligt råkat släppa lös hela helvetet – i deras eget hyreshus.

20/9 – Äppelkriget:
Hasse & Tages finurliga saga som en protest mot miljöförstöringen. Den schweiziske direktören Jean Volkswagner kommer med sina hejdukar till Skåne med avsikten att göra den lilla byn Änglamark till ett gigantiskt fritidsområde. Men de har inte räknat med lokalbefolkningen, som samlas under äppelträden för att organisera ett motstånd.
Äppelkriget-smakprov

27/9 – The Terminator:
Året är 2029. Jättelika superrobotar styr världen. Fast beslutna att utrota det mänskliga släktet. För att förinta människans framtid måste de ändra det förflutna. Därför sänder de en oförstörbar mänsklig robot – en Terminator – tillbaka i tiden för att mörda Sarah Connor, kvinnan vars ofödda son kommer att bli människans enda hopp. Kommer Sarah kunna skydda sig själv från denna ostoppbara maskin och rädda livet på sitt ofödda barn? Eller kommer mänskligheten att bli utrotad av denna hänsynslösa dödsmaskin.

Hjärtligt välkomna på mysiga biokvällar!