!OBS! Inställt! Säsongspremiär 2020 – Jätteloppis

26 April 2020 !OBS! Inställt! Säsongspremiär 2020 - Jätteloppis! Inställt

!OBS! Inställt! Säsongspremiär 2020 - Jätteloppis!

Hej!

Med anledning av det rådande Coronaläget och de restriktioner och riktlinjer som myndigheterna infört har vi idag beslutat oss för att ställa in vår Jätteloppis (samt drive-in-bio-visningarna i april). Det innebär att vår säsongspremiär dessvärre skjuts upp. Väldigt tråkigt tycker vi att detta förstås är, vår förhoppning är dock att inga fler evenemang ska behöva ställas in.

Vi följer självklart noga utvecklingen och myndigheternas besked.

För säljare som förköpt bord – dessa bokningar gäller istället på loppisen i juli. Önskas återköp maila till support@tickster.com

Ta hand om varandra!

/Tyrolens Vänner

Traditionsenligt inleder vi säsongen med jätteloppis i hela parken. Kom och fynda eller sälj!
Servering av mat & dryck! Entré 20 kr, barn under 13 år går in gratis!

Vill du sälja?  Alla bord under tak bokades nästan direkt(!) när de släpptes 26 februari… men det går fortfarande bra att bara dyka upp på morgonen med eget bord mellan kl 8:00-9:45 och ställa upp ute under bar himmel. Ingen föranmälan krävs och inga bestämda platser. 3 meters utrymme kostar då 100 kr och betalas på plats.

Det finstilta: INGA bilar får köras i parken mellan kl. 10-16. Är man inte på plats senast kl 10 blir man av med sitt bokade och betalade bord. Frågor (ej bokningar) besvaras av: carl{at}tyrolen.se (telefonsamtal undanbedes).

Hjärtligt välkomna till Tyrolen!

Ps. Missa inte våra två andra jätteloppisar 26/7 & 27/9!