!OBS! Inställt! Weeping Willows

16 Aug 2020 !OBS! Inställt! Weeping Willows

!OBS! Inställt! Weeping Willows

INSTÄLLT
Tyvärr kom beskedet som vi fruktat, men förstås samtidigt väntat oss. Konserten den 16/8 blir inställd och biljettköpare kommer få information från Tickster kring återköp under veckan som kommer.

Tyrolen kommer göra allt i sin makt för att Weeping Willows snart ska återvända till Sextiotalsparadiset för en efterlängtad konsert. Men i år blir det alltså inte.

Weeping Willows har även skickat med en hälsning som de önskar att Tyrolen vidarebefordrar till er:
”Som alla förstår vid det här laget så går det inte att genomföra stora konserter i år. Vi får helt enkelt sikta på att göra 2021 till ett innehållsrikt år istället. Ett år med både ny musik och många konserter. Ibland är det bra att längta. Känslan blir oftast starkare då. Tack till alla som ville se oss 2020. Vi ses förhoppningsvis nästa år! Ta hand om er så länge!”

Tyrolens Sommarrestaurang har alltjämt öppet och mindre konserter (med 50 besökare) finns redan att köpa biljett till. Större konserter får vi hoppas kunna njuta av nästa år istället. Ta hand om er!

/Tyrolens Vänner

 

I slutet av denna sommar gör Weeping Willows ett fåtal utvalda spelningar runt om i landet, och Tyrolen i Blädinge har fått den stora äran att vara en av de utvalda spelplatserna. Många är vi som minns Weeping Willows fantastiska konsert på Tyrolen 2016 – nu är det äntligen dags igen!

I mars förra året kom Weeping Willows tionde och Grammisnominerade studioalbum ”After Us”, som hyllades unisont av Sveriges journalistkår. Med nytt album i bagaget var bandet ute på en omfattande turné både under sommaren och hösten 2019. Vintern ägnades åt ”Christmas Time Has Come Tour”, för femte året i ordningen. Weeping Willows plats på den svenska livescenen är helt enkelt självklar! Det var en magisk stämning när Weeping Willows hälsade på senast och vi ser mycket fram emot att höra deras vackra musik i parken igen. Köp din biljett redan idag – förköp 440 kr + serviceavgift på Tickster.

Mellan kl 17-19 serveras dessutom Tyrolens härliga sommarbuffé som innehåller mängder av lokala godsaker kärleksfullt tillagade av Tyrolens kockar. Buffén förköps på biljettsidan för 195 kr. Barerna har öppet ända till parkstängningen framåt natten, och det kommer även serveras enklare mat för den som önskar det.

Varmt välkomna!