Bror Gunnar Jansson

09 Aug 2020 Bror Gunnar Jansson

Bror Gunnar Jansson

Bror Gunnar Jansson gör en exklusiv trädgårdsturné i sommar och gör ett stopp på Tyrolen i augusti.

Konserten avnjuts sittande vid bord på Tyrolens stora dansbana och vi kommer att ha mat och dryckesservering innan och efter konserten. Mer info om serveringen och exakta öppettider kommer senare när vi vet hur världsläget är i augusti. Men vänta er en härlig kväll med god mat och dryck och en fantastisk konsert.

Endast 45 biljetter säljs via tickster för 285kr+serviceavgift 10kr.

BROR GUNNAR JANSSON
2019 var året då Bror Gunnar Jansson slutligen slog igenom här hemma i Sverige. I alla fall enligt Gaffas läsare som röstade fram honom som vinnare av Gaffa-priset i just kategorin “Årets Genombrott“. Under förra året medverkade han i SVT vid inte mindre än fyra tillfällen (På Spåret, Babel, Kulturnyheterna och Augustifamiljen live). Han släppte också ett album som till stora delar hämtat inspiration från svenska brottsfall, och som blev fjärde bäst säljande vinylen i Sverige när den släpptes. Han turnerade intensivt och gjorde över 90 konserter runt om i världen. Även under 2020 händer det spännande saker kring Bror Gunnar Jansson, bland annat släpps en ny version av “The Cotton-Eyed Joe” som singel i maj.

True crime i musikform. Det kan en kalla Bror Gunnar Janssons fjärde album “They Found My Body In A Bag” som centrerar sig kring ett antal olika mordfall med svensk koppling. På så sätt skiljer det sig från hans tidigare album, på vilka han främst gjort låtar utifrån påhittade historier och karaktärer placerade i ett parallellt universum. Även musikaliskt har den nya skivan till viss del ett nytt sound, då han tagit ett steg längre in i grunge och rock’n’roll-doftande mark medan han hållit kvar andra foten i blues och folk-myllan.

Gör succé i På spåret ++++” – Aftonbladet

Trollbinder med sin stenkakeröst 4/5” – DN

Dags att bluesdoldisen kliver in i rampljuset” – Gaffa

Årets genombrott 2019” – Gaffa-priset

Ett 10-talets bluesfenomen” – P1 Kultur

And what if the best American blues artist comes from Göteborg, Sweden?” L’Express

Spotify: https://open.spotify.com/artist/5orM2dN0u2EPAgSttOKI3Q

Hemsida: http://www.brorgunnar.com/

Bror Gunnar på Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCfCxLVC1wlAfLoaCgHIxX6w

Instagram: @brorgunnarjansson