Daniel Norgren

17 Aug 2022 Daniel Norgren

Daniel Norgren

Äntligen händer det! Daniel Norgren kommer till Tyrolen!
Onsdagen 17 augusti blir en dag att minnas när självaste Daniel Norgren, med sitt band, debuterar på Tyrolen. Med utsålda konserter i när och fjärran, kritikerrosad musik, och en stjärnglans utan dess like, är det nu dags för Blädinge!
DANIEL NORGREN
Det senaste släppet, Wooh Dang på Superpuma Records, är Norgrens första världsomspännande släpp. Wooh Dang gjordes under hösten 2018 i en textilbondgård från 1800-talet i skogen nära Norgrens hem i sydvästra Sverige tillsammans med gamla vänner och nuvarande bandkompisar Anders Grahn (bas), Erik Berntsson (trummor) och Andreas Filipsson (gitarr och banjo).
Våren och sommaren 2019 spelade Daniel Norgren ihop med sitt band en rad slutsålda shower för fascinerad publik över hela Europa, inklusive festivaluppträdanden på Way Out West, Into The Great Wide Open och Tønder Festival.
I år, 2022, levererade Daniel Norgren all musik till den uppmärksammade italienska filmen De åtta bergen som hade premiär i Cannes i maj. Både film och partitur mottogs mycket väl, så bra att den fick juryns pris på filmfestivalen Cannes! The Eight Mountains är regisserad av hyllade regissörerna Charlotte Vandermeersch & Felix Van Groeningen.
I sommar ger sig Daniel Norgren ut med sitt band på en mindre turné och stannar då till på Sextiotalsparadiset Tyrolen i Blädinge den 17 augusti.

BILJETTER
Biljettsläpp: Onsdag 15 juni, klockan 09:00 på tickster.se
Biljettpris: 450:-
Biljett & Tyrolens sommartallrik: 600:-
Barn upp till 12 år går in gratis

TIDER
Parken öppnar kl. 17 (swingdans & veteranbilsträff fram till kl 20).
Daniel Norgren på scen kl. 20.30
Parken stänger kl. 23
Biljett till Daniel Norgren krävs från kl 20 och framåt.

PRAKTISK INFO

TAXI

Från och till Tyrolen kan du åka taxi till ett förmånligt pris med Sverige Taxi & Taxi Kurir.
Obs! Boka i god tid om ni inte vill vänta i onödan!
Bokas via 0472-191 00 eller info@alvestataxi.com

Från/till Alvesta:
1-4 pers 240 kr
5-6 pers 360 kr
7-8 pers 480 kr
Från/till Växjö:
1-4 pers 700 kr
5-6 pers 800 kr
7-8 pers 920 kr

Obs! En hämta/lämna adress per tur gäller både Alvesta och Växjö.

PARKERING
Det finns gott om plats men parkera smart så ni inte parkerar in någon annan bil. Det går utmärkt att köra fram till entrén för att lämna av personer. Finns ett par handikapparkeringar i nära anslutning till entrén.

CAMPING PÅ TYROLEN
Vill du tälta, bo i husvagn/husbil, eller sova under bar himmel innan/efter konserten? Det går bra det! Enkla toaletter & rinnande vatten kommer finnas på plats. I närheten finns även badplatser vid sjön Salen.

TILLGÄNGLIGHET
HKP-toalett: Finns inne i parken i den röda toalettbyggnaden till vänster om stora dansbanan.
Scener och lokal: Tyrolen består av ett inhägnat område med många små byggnader & dansbanor. Stora dansbanan ”Rotundan” har ramper.
Området: Det mesta av området består av gräs men även en del grusytor som oftast är enkla att beträda. Ojämn mark samt grusgång kan vara svårframkomliga. Bra att ha någon med som kan hjälpa till att skjuta på.
Ljud/ljus: Hörslingor finns ej på scen, men däremot PA/Ljudanläggningar. Enkelt scenljus finns på scenerna.
Ledsagare: Ledsagare och vårdare går in kostnadsfritt. Ledsagarhundar likaså.
Djur: Hundar tillåts ej under evenemang.