Carl-Einar Häckner

30 Aug 2020 Carl-Einar Häckner

Carl-Einar Häckner

Äntligen kommer Carl-Einar Häckner tillbaka till Tyrolen och han bjuder på två föreställningar samma dag! Den här kvällsföreställningen sålde slut snabbt så vi har adderat en matinéföreställning -> Extrainsatt matinéföreställning

Det finns musiker, komiker, trollkonstnärer, varietéartister och så finns Carl-Einar Häckner, som är alltihop på samma gång.
De tvära kasten mellan högt och lågt, innerligt och vansinnigt, är hans särmärke. Vad som är mindre känt är att han också är en underbar vissångare. Med ett nytt soloalbum i bagageluckan som heter GARAGE kommer han presentera en oförutsägbar magisk kväll.

Carl-Einar Häckner är en underhållare, trollkarl och komiker, clown, stand-upcomedian, författare, musiker från Göteborg född i nol utanför Kungälv uppväxt i Gårdsten i Angered som uppträder i hela världen på engelska, tyska men allra helst och bäst på svenska i Sverige.

Tyrolen har öppet från klockan 17, maten serveras kl 18 och showen börjar kl 19 och håller på ungefär en timme.
Biljetten inkluderar en härlig middag bestående av Tyrolens sommartallrik som komponeras ihop av våra glada kockar. Middagen serveras klockan 18 på dansbanan och i samband med biljettköp väljer du om du vill ha kött, vegetarisk eller vegansk mat.
Köp gärna biljett ihop med ditt sällskap som du vill sitta med så vi vet hur vi ska möblera. Om ni har några speciella önskemål om mat eller bordsplacering så kontakta oss via kontaktformuläret här på hemsidan efter biljettköpet så försöker vi lösa det.
Såväl middagen som showen kommer ske under ordnade och restriktionsanpassade former under tak på dansbanan. Man sitter vid bord med ordentliga mellanrum till andra sällskap och måste sitta ner när man äter och dricker.

Biljetterna släpps 19 augusti klockan 18 och finns i ett ytterst begränsat antal. Varje biljett kostar 500kr. Tickster.com
Köp biljett här:
Hoppas vi ses denna härliga afton!
/Tyrolens Vänner