Frida Hyvönen – Extrakonsert

29 Aug 2020 Frida Hyvönen - Extrakonsert

Frida Hyvönen - Extrakonsert

Ännu en magisk konsertkväll att se fram emot på Tyrolen!

Frida Hyvönen kommer äntligen tillbaka till Tyrolen! 

Med sin unika röst, lysande texter och pianodrivna melodier, har Frida Hyvönen varit en av den svenska popmusikscenens mest tongivande artister i närmare 15 år.

Senaste albumet ”Kvinnor och Barn” är Frida Hyvönens fjärde fullängdsskiva sedan debutalbumet ”Until Death Comes” (2005) som följdes av ”Silence Is Wild” (2008) och ”To The Soul” (2012).
Albumet är hennes första på svenska och är en samling starka historier, berättade genom träffsäkra texter och dramatiska ljudkulisser. Släppet mottogs med stor värme av en enad kritikerkår och Frida Hyvönen belönades som Årets Textförfattare och Årets Kompositör på Grammisgalan 2017.
I år gör Frida ett fåtal väl valda intima & restriktionsanpassade konserter. Ensam med piano bjuder hon på både gamla godingar och nytt material som ännu inte är utgivet.

Tyrolen har öppet från klockan 18, maten serveras kl 19 och konserten börjar kl 20.
Biljetten inkluderar en härlig middag bestående av Tyrolens sommartallrik som komponeras ihop av våra glada kockar. Middagen serveras klockan 19 på dansbanan och i samband med biljettköp väljer du om du vill ha kött, vegetarisk eller vegansk mat.
Köp gärna biljett ihop med ditt sällskap som du vill sitta med så vi vet hur vi ska möblera. Om ni har några speciella önskemål om mat eller bordsplacering så kontakta oss via kontaktformuläret här på hemsidan efter biljettköpet så försöker vi lösa det.
Såväl middagen som showen kommer ske under ordnade och restriktionsanpassade former under tak på dansbanan. Man sitter vid bord med ordentliga mellanrum till andra sällskap och måste sitta ner när man äter och dricker.

Biljetterna till extrakonserten släpps 24 augusti klockan 9 och bara ett ytterst begränsat antal biljetter kommer vara till salu. Varje biljett kostar 600kr.

Hoppas vi ses denna fantastiska afton!
/Tyrolens Vänner