Carl-Einar Häckner – Extra matinéföreställning!

30 Aug 2020 Carl-Einar Häckner - Extra matinéföreställning!

Carl-Einar Häckner - Extra matinéföreställning!

Tid : 13.30-16.00

Äntligen kommer Carl-Einar Häckner tillbaka till Tyrolen och han bjuder på två föreställningar samma dag! Den första kvällsföreställningen sålde slut snabbt så vi har adderat en matinéföreställning.
Biljetterna till matinén släpps kl 9 den 25 augusti!

Det finns musiker, komiker, trollkonstnärer, varietéartister och så finns Carl-Einar Häckner, som är alltihop på samma gång.
De tvära kasten mellan högt och lågt, innerligt och vansinnigt, är hans särmärke. Vad som är mindre känt är att han också är en underbar vissångare. Med ett nytt soloalbum i bagageluckan som heter GARAGE kommer han presentera en oförutsägbar magisk kväll.

Carl-Einar Häckner är en underhållare, trollkarl och komiker, clown, stand-upcomedian, författare, musiker från Göteborg född i nol utanför Kungälv uppväxt i Gårdsten i Angered som uppträder i hela världen på engelska, tyska men allra helst och bäst på svenska i Sverige.

Tyrolen har öppet från klockan 13.30 och showen börjar kl 14.30 och håller på ungefär en timme.
Biljetten inkluderar kaffe & kaka.
När du köper biljett så gör det gärna ihop med ditt sällskap som du vill sitta med så vi vet hur vi ska möblera. Om ni har några speciella önskemål om bordsplacering eller allergier så kan ni kontakta oss via kontaktformuläret här på hemsidan efter biljettköpet så försöker vi lösa det.
Såväl middagen som showen kommer ske under ordnade och restriktionsanpassade former under tak på dansbanan. Man sitter vid bord med ordentliga mellanrum till andra sällskap och måste sitta ner när man äter och dricker.

Köp biljett här: Tickster.com

Hoppas vi ses denna härliga afton!
/Tyrolens Vänner