Barnens Torsdagar: Sjung med Pettson och Findus

22 Juli 2021 Barnens torsdagar: Sjung med Pettson och Findus

Barnens torsdagar: Sjung med Pettson och Findus

Tid : 14:00

Barnens torsdagar!

Den 22 juli och 5 augusti är parken öppen specifikt för de yngsta besökarna. Det kommer att bjudas på bland annat: barnteater och parklek. Servering av korv, fika, glass & godis.

Biljetter
Entré 100kr för alla som fyllt 3 år. Frukt och dryck ingår i entrén!
Biljetter finns att köpa på Tickster.se

Parklek
Innan och efter föreställningen blir det fri lek i parken!

Teaterföreställning
Kl. 15: Pettson och Findus föreställning: När Sven kommer in med den gula hatten ser alla att det verkligen är Pettson som kommer. Under sina 25 år med Pettson har Sven gjort över 2000 föreställningar och skrivit mer än 70 sånger, och dessa är stommen i föreställningarna. Fanny Wistrand är med sin musikalitet och sitt levande kroppsspråk ett perfekt komplement som en fartfylld och sprallig Findus.
Det utlovas en fartfylld och rolig föreställning fylld med sång och musik. Det är en verklig familjeföreställning som passar för barnfamiljer, och då särskilt för barn i åldrarna 5-9 år. Sedan Sven Hedman (Pettson) och Fanny Wistrand (Findus) började sitt samarbete för sex år sedan har de hunnit med över 500 föreställningar runt om i Sverige. De har turnerat över stora delar av Sverige på teatrar och folkparker, festivaler och skolor. Varje gång tar de publiken med storm, både stora och små får vara med och sjunga mest hela tiden. Missa inte denna roliga föreställning!
Föreställningen är särskilt passande för barn i åldrarna 5-9 år.

Föreställningen presenteras av Folkets Hus och Parker.

Missa inte vår andra tillställning för de minsta den 5 augusti: Doktor Kling och Syster Violina

Varmt välkomna!