Carl-Einar Häckner & Varietéorkestern

09 Juli 2021 Carl-Einar Häckner & Varietéorkestern

Carl-Einar Häckner & Varietéorkestern

Tid : 18:00

Carl-Einar Häckner & Varietéorkestern kommer äntligen till Tyrolen.
En magisk konsert. Sånger och illusioner ur Livets varieté.

Biljetter
Förköpsbiljetter släpps på Tickster måndagen den 14 juni klockan 09:00. Begränsat antal biljetter finns till försäljning.

Carl-Einar Häckner
I 20 år i rad kollrade Häckner bort publiken på Liseberg och presenterade varietéartister från hela världen tillsammans med Varietéorkestern.
Nu kommer dom till Tyrolen i Blädinge och bjuder på en magisk konsert i ett intimt format med sånger och illusioner, magi och reflektioner ur Livets varieté.

“Varje gång vi spelar händer något vi inte visste som gör att vi får reda på något mer om oss själva”, kommenterar Carl-Einar.

På Tyrolens stora scen står denna kväll:
Trollkarl: Carl-Einar Häckner
Maestro: Bernt Anderson
Basfarbror: Michael Krönlein
Trumpappa: Per Melin
Blåsfarbror, Gitarr: Stefan Sandberg

Detta blir Carl-Einars tredje besök på Tyrolen och det har byggts upp ett speciellt band mellan honom och platsen. Äntligen ska vi få se honom uppträda med sin varietéorkester på Tyrolens stora scen. Det kommer sannerligen att bli en magisk afton. Så ta med brassestolen eller picnicfilten och slå er ner i gröngräset och njut av magi och musik.

Hela konsertkvällen kommer ske med utgångspunkt från de restriktioner som kommer råda den 9 juli. Försök hålla god handhygien och avstånd mellan varandra så blir detta bra!

Entrébiljett: 300 kr + serviceavgift. Begränsat antal biljetter. Det kommer även finnas biljetter på Tickster för barn under 13 år som bara kostar en serviceavgift.

Varmt, varmt välkomna!
/Tyrolens Vänner

PRAKTISK INFO

TAXI
Från och till Tyrolen kan du åka taxi till ett förmånligt pris med Sverige Taxi & Taxi Kurir. Obs! Boka i god tid om ni inte vill vänta i onödan!! Bokas via 0472-191 00 eller info@alvestataxi.com

Från/till Alvesta:
1-4 pers 200,00 kr
5-6 pers 300,00 kr
7-8 pers 400,00 kr

Från/till Växjö:
1-4 pers 600,00 kr
5-6 pers 700,00 kr
7-8 pers 800,00 kr

Obs! En hämta/lämna adress per tur gäller både Alvesta och Växjö.

PARKERING
På parkeringen finns såväl rinnande vatten som utedass men ingen el till husvagnar! Det finns gott om plats men parkera smart så ni inte parkerar in någon annan bil. Det går utmärkt att köra fram till entrén för att lämna av personer. Finns ett par handikapparkeringar i nära anslutning till entrén.

TILLGÄNGLIGHET
HKP-toalett: Finns inne i parken i den röda toalettbyggnaden till vänster om stora dansbanan.
Scener och lokal: Tyrolen består av ett inhägnat område med många små byggnader & dansbanor. Stora dansbanan “Rotundan” har ramp (ganska brant). Det är därifrån tyvärr två trappsteg upp till serveringen, utan ramp. Be personalen om hjälp om ni vill komma upp dit eller bli serverade nere på dansgolvet.

Området: Det mesta av området består av gräs men även en del grusytor som oftast är enkla att beträda. Ojämn mark samt grusgång kan vara svårframkomliga. Bra att ha någon med som kan hjälpa till att skjuta på.

Ljud/ljus: Hörslingor finns ej på scen, men däremot PA/Ljudanläggningar. Enkelt scenljus finns på scenerna.
Ledsagare: Ledsagare och vårdare går in kostnadsfritt. Ledsagarhundar likaså.
Djur: Sällskapshundar (i koppel) enbart välkomna när vi ej har konsert på området.