Muskelrockafton: Ambush & Helvetets Port

02 Juli 2021 Muskelrockafton: Ambush & Helvetets Port

Muskelrockafton: Ambush & Helvetets Port

Tid : 18:00

Dags för Muskelrocken att ljuda över Tyrolen igen! Dags för återkomsten till livet & hårdrocken!

Ambush & Helvetets Port startar upp Tyrolens konsertsommar med en riktig hårdrockskväll den 2 juli.
Det blir en kväll i den hårda rockens tecken med två av Muskelrocks husband, starka dj:s, god mat & dryck och den speciella stämningen som bara infinner sig på Tyrolen.

Biljetter
Förköpsbiljetter via Tickster släpps tisdag den 22/6 klockan 09:00. Begränsat antal. Kostar 300 kr. Det finns även biljetter för barn under 13 år för 50:-.

AMBUSH
Växjöbandet Ambush har blivit ett världskänt band som turnerar flitigt och som släppt 3 gedigna skivor fullspäckade med småländsk metal av bästa sort. Första gången de spelade på Muskelrock var 2016 och sedan dess har de blivit något av ett husband på festivalen. Äntligen ska vi få se dem på Tyrolens utescen igen.

HELVETETS PORT
Hårdrockens förkämpar i Helvetets Port har hängt med sedan Muskelrock startade 2009 och har bjudit på många oförglömliga konserter på festivalen. Något av det mäktigaste vi upplevt var när de spelade med THOR på festivalen 2018 och bjöd på en specialshow med låtarna från hans klassiska skiva “Unchained”. Senaste skivan från Helvetets Port, “From Life To Death”, släpptes 2019 och äntligen ska vi få höra låtarna live tillsammans med klassikerna från debuten “Exodus to hell”.

Tyrolen kommer ha öppet från klockan 18 och bar & matservering håller öppet till parkstängningen klockan 22.
Helvetets Port spelar kl 19.30 & Ambush spelar kl 21.

Samhället öppnar upp så sakteliga och smittspridningen går äntligen nedåt. Vi kan inte hålla oss längre och måste få se konserter på Tyrolen igen. Vi har ställt om sommaren till en konsertsommar med utomhuskonserter i parken där man kan hålla ordentliga avstånd. Vi kör korta kvällar för att minimera smittorisken och gör vårt bästa för att alla ska kunna hålla de rekommenderade avstånden.

Vi kommer att anpassa kvällen efter rådande restriktioner men vår förhoppning är att vi ska kunna ha en stående publik som sprider ut sig i den rymliga parken. Om lättnaderna som är planerade till 1 juli inte infaller så kommer vi istället att servera konserterna för en sittande publik ute i parken.

 

När du köper biljett så gör gärna det ihop med ditt sällskap som du vill sitta med ifall sittplatserna behöver vara uppdelade mellan sällskap om 4 personer. Om det blir fel med bokningen och ni har några speciella önskemål om bordsplacering så kan ni kontakta oss via kontaktformuläret efter biljettköpet så försöker vi lösa det.

 

Hela konsertkvällen kommer ske med utgångspunkt från de restriktioner som kommer råda den 2 juli.

Vi uppmanar fortsatt alla att:

-Hålla avstånd och visa hänsyn!
-Stanna hemma vid symptom!
-Hålla god handhygien!

 

Hoppas vi ses på Tyrolen!

/Tyrolens Vänner

 

PRAKTISK INFO
TAXI
Från Alvesta kan du åka taxi till ett förmånligt pris med Sverige Taxi & Taxi Kurir. Obs! Boka i god tid om ni inte vill vänta i onödan!! Bokas via 0472-191 00 eller info@alvestataxi.com

Tyrolen – Alvesta:
1-4 pers 200,00 kr
5-6 pers 300,00 kr
7-8 pers 400,00 kr

Tyrolen – Växjö
1-4p 600 kr
5-6p 700 kr
7-8p 800 kr
Obs! En hämta/lämna adress per tur gäller både Alvesta och Växjö.

PARKERING
Det finns gott om plats men parkera smart så ni inte parkerar in någon annan bil. Det går utmärkt att köra fram till entrén för att lämna av personer. Finns ett par handikapparkeringar i nära anslutning till entrén.

TILLGÄNGLIGHET
HKP-toalett: Finns inne i parken i den röda toalettbyggnaden till vänster om stora dansbanan.
Scener och lokal: Tyrolen består av ett inhägnat område med många små byggnader & dansbanor. Stora dansbanan “Rotundan” har ramp (ganska brant). Det är därifrån tyvärr två trappsteg upp till serveringen, utan ramp. Be personalen om hjälp om ni vill komma upp dit eller bli serverade nere på dansgolvet.

Området: Det mesta av området består av gräs men även en del grusytor som oftast är enkla att beträda. Ojämn mark samt grusgång kan vara svårframkomliga. Bra att ha någon med som kan hjälpa till att skjuta på.

Ljud/ljus: Hörslingor finns ej på scen, men däremot PA/Ljudanläggningar. Enkelt scenljus finns på scenerna.
Ledsagare: Ledsagare och vårdare går in kostnadsfritt. Ledsagarhundar likaså.
Djur: Sällskapshundar (i koppel) enbart välkomna när vi ej har konsert på området.