Guidad rundtur, Tanzaniabesök och tidsmaskin

jamboree2_

V 26 på Tyrolen kommer att bli fantastisk!

OLLES ONSDAG 28 JUNI
Guidad rundtur med journalisten Lena Birgersson som skrivit Tyrolenboken kl 16.
OBS! Förköp biljett till rundturen på tickster.com
Levande musik med världsartisten Vitali Maembe från Tanzania kl 18.
Prova på Lindy Hop kl 18-19, socialdans kl 19-21.

TYROLEN ROCKIN JAMBOREE #2 30 JUNI-1 JULI
Kom och upplev en tidsresa till det glada 50-talet och njut av fantastisk musik, vintagemarknad & annat härligt.

Äntligen premiär för Olles onsdagar

oons

Olles onsdagar har blivit en mötesplats för bygdens folk, varje onsdag från 14 juni till 30 augusti så är det öppet hus och motorträff i parken. Kl 17 öppnar portarna, serveringarna, muséet och skjutbanan så att man kan njuta av den unika parken. Det är även bakluckeloppis varje vecka om någon vill komma och sälja. Ofta bjuds det även levande musik eller prova på att dansa Lindy Hop. Hela programmet finns här -> Olles Onsdag varje onsdag

Entrépriset är fortfarande bara 20kr!

Boken är släppt

INgmar och boken

Nu finns den fantastiska boken Tyrolen : 60-tals paradiset i Småland att skaffa sig även för de som inte var med på den hejdundrande releasefesten. Den finns att köpa här på Tyrolen såklart och via cyberspace och ett par affärer här och där. Titta på bokens hemsida för att veta var. På söndag 4 juni är det också öppet hus och invigning av en fotoutställning med bilder från boken i utställningshallen, Alvesta järnvägsstation.

hepstars

Tack för två fina helger som har inlett årets säsong! Nu laddar vi om inför 20 maj!

För att fira släppet av boken ”Tyrolen 60-talsparadiset i Småland” & Tyrolens Vänners 10-årsjubileum så anordnas en klassisk festkväll. Det ska kännas som det gjorde på Tyrolen på 60-talets glansdagar med musik på alla scener. På Venedigscenen uppträder The Hep Stars, på Rotundan spelar Humbles Orkester till dans och på Joddelero blir det Discoteque med Hasse Altbark. Missa inte denna superkväll!

The Hep Stars tillbaka på Tyrolen efter 47 år!

Bokslappsfest-web
För att fira släppet av boken ”Tyrolen 60-talsparadiset i Småland” & Tyrolens Vänners 10-årsjubileum så anordnas en klassisk festkväll. Det ska kännas som det gjorde på Tyrolen på 60-talets glansdagar med musik på alla scener. På Venedigscenen uppträder The Hep Stars, på Rotundan spelar Humbles Orkester till dans och på Joddelero blir det Discoteque med Hasse Altbark.
Missa inte denna superkväll!