Cirkusskola med Cirkus Cirkör 25-29 juli

cirkusskola a4
25 Juli 2016 Cirkusskola med Cirkus Cirkör

Cirkusskola med Cirkus Cirkör 25-29 juli

Hyllade och omtalade Cirkus Cirkör ger sig ut på turné med workshop i sommar igen och kommer äntligen till Tyrolen! Nycirkusen genomförs på Tyrolen & Parkouren är inne i Alvesta i Hagaskolans gymnastiksal. Läs mer om Parkouren längst ner!
NYCIRKUS PÅ TYROLEN: 
Alla från 7år är välkomna att vara med oavsett förutsättningar. Profilbild_KoT-2011_LinneaArbab_27_100Deltagarna lär sig att våga mer och utmana sig själva. Inga förkunskaper krävs, bara man är beredd på att ha roligt kommer utmaningen av sig självt. Om du är ung, vuxen eller ja till och med pensionär så är du välkommen. Barn fr. 7 år är hjärtligt välkomna på nycirkus-passen.
Denna kurs håller på i fem dagar och det är ett kurstillfälle varje dag. Max 25 personer på nycirkuspassen.Klädsel: Träningskläder (mjuka kläder) och gymnastik-/dansskor samt vattenflaska. Tider för passen: 
11.00-12.30 NyCirkus Fåtal platser kvar att boka!
13.30-15.00 NyCirkus Fåtal platser kvar att boka!
Det passet du bokar har du genomgående dessa fem dagar!
OBS!! Tiderna har ändrats lite grann och dessa tider gäller nu!!

Kostnad 600kr ink. fika efter varje pass.

Boka din plats på mail: info@tyrolen.se

PARKOUR I ALVESTA:
Parkourkursen arrangeras i samarbete med Alvesta Kommun inne i Alvesta och är kostnadsfritt för ungdomar mellan 13 & 20år. Begränsat antal platser. Först till kvarn!

TID: 16.15-17.15 var dag
PLATS: Hagaskolans gymnastiksal
ANMÄLAN: kjellcaspernilsson@hotmail.com

För parkour-träningen behöver deltagarna träningskläder, både inne- och uteskor samt handskar. Ta gärna med en vattenflaska med.

Casper Nilsson kommer att vara med under kursveckan som extra ledare. Efter denna veckan är tanken att alla deltagare som har möjlighet ses en kväll i veckan och är ute och tränar tillsammans i Alvesta under hans ledning. Om det blir ett stabilt gäng som fortsätter träna är målet att man ska kunna göra en liten Parkouruppvisning på Alvesta Folkfest 10 september.

Ta chansen att träna Nycirkus eller Parkour med några av landets bästa utövare!