Doug Seegers & Weeping Willows

Doug Seegers Weeping Willows
07 Aug 2016 Doug Seegers & Weeping Willows

Doug Seegers & Weeping Willows

Tid : 16-22
Weeping Willows och Doug Seegers gör tre exklusiva konserter tillsammans i Sommar! En av dem är på Tyrolen den 7 augusti.
Parken öppnar kl 16
Doug Seegers på scen kl 18
Weeping Willows på scen kl 20
Parken stänger kl 22
Servering: Det kommer att säljas god och vällagad festivalmat, drycker av alla slag och annat som hör till en festkväll i parken! OBS! Endast kontanter i serveringarna!
Biljetter: Köp din biljett på www.tickster.com, på Tyrolen vid våra andra evenemang eller på ICA i Alvesta! Förköp 425kr. 
I dörren om det finns biljetter kvar den 7e 475kr. 

Allt sedan Magnus Carlson var gäst i det numera historiska avsnittet av Jills Veranda har Doug Seegers och Magnus varit goda vänner och pratat om att de skulle vilja göra något roligt tillsammans. Nu har tiden äntligen kommit. Både Doug och Magnus band Weeping Willows är albumaktuella i vår och kommer att göra omfattande turnéer i sommar. Vännerna återförenas för tre exklusiva dubbelkonserter med Weeping Willows och Doug Seegers i Hamburgsund, Hudiksvall och Alvesta.
Den 7 augusti spelar de på den kultförklarade Folkparken Tyrolen i Blädinge utanför Alvesta. Missa inte denna magiska söndagskväll!BUSS:
Bussar kommer att gå från växjö och hem! 
Biljetter hittar du på www.tickster.com!
100kr/resa och person. 

TAXI:
Från Alvesta kan du åka Taxi till ett förmånligt pris med Sverige Taxi & Taxi Kurir:

Tyrolen & Alvesta 
1-4p 200kr 
5-6p 250kr 
7-8p 280kr

Tyrolen & Växjö
1-4p 600kr
5-6p 700kr
7-8p 800kr

Obs. boka i god tid om ni inte vill vänta i onödan!!
Bokas via 0472-191 00 eller info@alvestataxi.com

HOTELL:
Hotellpaket i samarbete med Hotell Rådmannen i Alvesta:
Pris 873 kr/ person i dubbelrum 1202 kr i enkelrum
I priset ingår logi, frukostbuffé samt konsertbiljetter.

”Jag har med tiden fått klarare minnen av när Jill, Magnus och TV-teamet upptäckte mig. Magnus var en stor del i att jag  fick chansen att spela in ”Going Down To The River” och liksom Jill jätteviktig för allt det fantastiska som hänt mig sedan dess. Magnus var väldigt uppskattande och stöttande redan när vi träffades på Stacys härbärge och har så varit sedan dess” säger Doug när han berättar om sommarens spelningar. ”Jag har med mig mitt band och Magnus sitt så det kommer bli en riktig fest” fortsätter Doug.Magnus minns mötet ”när jag besökte Jills Veranda i Nashville hade jag äran och den stora turen att av en ren slump stöta på Doug Seegers när han var gatumusikant. Jag blev omedelbart tagen av hans musikaliska uttryck. De som sett tv-programmet vet. Då visste jag så klart inte vad framtiden hade i sitt sköte. Men det blev svensk tv/musikhistoria.” Om sommarens turné säger Magnus ”Eftersom både Weeping Willows och Doug har släppt nya skivor och turnerar i sommar försökte vi få till några gemensamma konserter. Det kommer att bli känslosamt och vackert”