SOMMARSVERIGE – Patrik Isaksson, Tommy Nilsson, Uno Svennigsson

Sommarsverige_Tyrolen
24 Juli 2015 SOMMARSVERIGE - Patrik, Tommy & Uno

SOMMARSVERIGE – Patrik Isaksson, Tommy Nilsson, Uno Svennigsson

För första året lanseras turnén SommarSverige, en återkommande turné där tre populära svenska artister besöker Sveriges vackraste platser och sommarstäder för att bjuda på en kväll full av nostalgi! Detta år kan de stolt presentera: Patrik Isaksson – Tommy Nilsson – Uno Sveningsson som för första gången ger sig ut på vägarna tillsammans och stannar till på Tyrolen den 24e juli.

Räkna med oförglömliga hits och oförglömliga minnen till låtar som: Öppna Din Dörr – Hos Dig Är Jag Underbar – Under Ytan – Kom Amelia – Dina Färger Var Blå – Du Får Göra Som Du Vill – Vågorna – Ruta Ett – I En Annan Del Av Världen – En Dag mfl.

Det finns fortfarande biljetter kvar att köpa på Tyrolen, på Ica i Alvesta & på www.ticnet.se för 295kr+serviceavgift. Biljetter säljs även på plats på fredag men kostar då 350kr. Gratis för barn under 13 år i målsmans sällskap. Missa inte denna superkväll!

Lite annat bra att veta inför kvällen:

Öppettider: Tyrolen öppnar kl 18, Sommarsverigekonserten börjar kl 20 på utescenen, Simon och Tim kör ett set innan det och ett set efter det på dansbanan. Vid midnatt stänger Tyrolen.

Servering:
I korvbaren serverar vi följande rätter:
-Dillstuvad potatis med Gullaskruvs Salsiccia & inlagda betor
-Grillspett med skånsk Halloumi & rostad nypotatis med Tzatsiki på äpple & mynta
-Vegetariska burgare från Astrid & aporna
-Bullens varmkorv
Vi kommer också att servera vin, öl, läsk och andra goda drycker i våra två barer. Det kommer även att serveras supergott fika i cafét på dansbanan. Godis och glass i kiosken. Endast kontanter i serveringarna men det är möjligt att ta ut pengar i kiosken.
Man får ta med sig egen mat men inte någon egen alkohol in på området.

Sittplatser: Det finns ett visst antal sittplatser men vill man vara säker på att få sitta så rekommenderar vi er att ta med en egen stol.

Parkering: Alvesta Innebandyklubb tar hand om parkeringen och det kommer att kosta 20kr att parkera bilen.

Taxi: Alvesta Taxi erbjuder sina fasta priser mellan:

Tyrolen & Alvesta
1-4p 200kr
5-6p 250kr
7-8p 280kr

Tyrolen & Växjö
1-4p 600kr
5-6p 700kr
7-8p 800kr

Obs. boka i god tid om ni inte vill vänta i onödan!!

Detta borde vara all info ni behöver!
Hjärtligt välkomna!