Tyrolen Rockin Jamboree #2 – 30 juni-1 juli

3Jamboreeposter2017_web
30 Juni 2017 Tyrolen Rockin Jamboree #2 - 30 juni-1 juli

Tyrolen Rockin Jamboree #2 – 30 juni-1 juli

Tyrolen Rockin Jamboree #2 är en hejdundrande fest på Tyrolen i Blädinge för alla som gillar 40-50-talskultur. Det kommer att bli grymma konserter med några av landets bästa orkestrar. Rock n roll, rhythm n blues, rockabilly, swing, soul, blues, & hillbillymusik kommer att prägla denna helg i landets kultigaste folkpark! Det blir även skjutbana, lyckohjul och försäljning av kläder och annat som hör till rock n roll kulturen!

Boka in datumet!

Mer info kommer snart!

Första artisterna att avslöjas:
THE GREEN LINE TRAVELERS
EVIL EMIL & KING KONGO COBRAS
HONEYBOY SLIM & THE BAD HABITS
THE ROCKIN COMBS
TIM VINCE & THE NIGHTCAPPING THREE
FIVE FINGER DISCOUNT
Fler artister avslöjas inom kort!
PRAKTISK INFORMATION:

BILJETTER:
Vi vill uppmuntra till förköp av biljetter för att vi ska kunna planera festen på bästa möjliga sätt och därför är det lite billigare att köpa förköpsbiljetter!

PRISER FÖRKÖP:
Fredag+lördag 395kr
Fredag 18-02 195kr
Lördag 12-02 295kr

PRISER PÅ PLATS:
Fredag+Lördag 450kr
Fredag 18-02 250kr
Lördag dagsbiljett 12-19 150kr
Lördag heldag 12-02 350kr

VAD FINNS I PARKEN?:
I den färgglada parken serveras mat och dryck under öppettiderna. Vi har alkoholservering i hela parken så all egen rusdryck stannar utanför!

Båda dagarna går det att köpa mat, goda drycker och fika i stora baren på Rotundan.

Det finns även:
-Vintagemarknad med några av landets bästa säljare.
-Skjutbana, Lyckohjul, Bollkastning och godiskiosk.
-Två dansbanor med tak som bjuder på aktiviteter dagen lång.
-Fräscha toaletter med rinnande kallvatten.

BOENDE:
CAMPING: Den som vill campa på Tyrolens parkering är välkommen att göra det i tält eller vagn! Det finns rinnande vatten och utedass och kostar inget extra om man köper biljett till festen! Obs. tyvärr ingen el till husvagnarna! Hjälp gärna till att hålla ordning och städa efter er själva!

B & B: Blädinge B & B ligger ca 2km från Tyrolen och där går bra att boka rum eller bädd i sovsal. Mer info via hemsidan eller på telefon: 0709-116623

HOTELL: Närmsta hotell är Hotell Rådmannen som ligger i centrala Alvesta, ca 7km utanför Tyrolen!

VANDRARHEM: Mellan Alvesta och Moheda ligger Kronobergsheds Vandrarhem, ca 15km från Tyrolen. Det drivs av IOGT-NTO så det passar kanske inte för den som tänker dricka rusdrycker!

För fler boendealternativ och annat att besöka när man är i Alvesta kolla in på Kommunens turistsida: www.visitalvesta.se

TRANSPORT:
PÅ EGNA HJUL: Tyrolen ligger i byn Blädinge 7km söder om Alvesta. De flesta vetaranfordon rullar problemfritt fram genom det småländska landskapet till parkens portar. Det finns kostnadsfri parkering. Ena delen är avsedd för veteranbilar och den andra för mer moderna åk. Alla är välkomna!

TÅG: Tågen rullar oförskämt ofta in i Alvesta. Du tar dig till Alvesta smidigt från de flesta Svenska städer. Sen får du lifta, åka taxi, promenera eller hyra en cykel på turistbyrån för att ta dig de sista 7 kilometrarna till Tyrolen.

TAXI: Alvesta Taxi kör mellan Alvesta centrum och Tyrolen för dessa priser:
1-4pers 200kr
5-6pers 250kr
7-8pers 280kr
Boka Taxi via Alvesta Taxi: 0472-191 00

Välkomna!
/Tyrolens Vänner