Tyrolens Progg & Visfest

Tyrolens-Proggovisfest
05 Aug 2017 Tyrolens Progg & Visfest

Tyrolens Progg & Visfest

Tid : 16-02

Vi i Tyrolens vänner har alltid diggat progg & visa och det är nästan ett mysterium att denna fest inte startats tidigare. Men nu efter 10 år på Tyrolen är klockan slagen och det är dags för progg & visa i parken.

Kom & njut av dessa fantastiska artister:

NYNNINGEN
Ett av sjuttiotalets mest framgångsrika svenska band återförenades i höstas & är nu redo för Blädingepremiär. De kommer att bjuda på hela det klassiska albumet FÖR FULL HALS & några till av sina klassiska låtar.

FB: www.facebook.com/Nynningen

JOHN HOLM
John Holm släppte 3 klassiska plattor på sjuttiotalet men har sedan legat ganska lågt. Efter återkomsten till livescenen på Säljerydsfestivalen 2015, efter en paus på 40 år, har John Holm nu turnérat en hel del & gjort succé vart han än kommit. Nu är det äntligen dags för John att komma till Tyrolen.

FB: www.facebook.com/John-Holm-251033711713457

OLA MAGNELL
En av landets största vissångare gav oss klassiska plattor som Påtalåtar, Nya Perspektiv & Höstkänning på sjuttiotalet & har sedan släppt ytterligare nio album. Vi har länge drömt om att få se Ola Magnell på Tyrolen & nu är det dags!

Hemsida: www.magnell.nu

KEBNEKAJSE
Sveriges hårdaste spelmän har gjort svängig hård folkrock av folkmusiken sedan 1971. 
Det mullrar i berget, det gungar och sjunger i skogen… det är dags för trolldans på Tyrolen!

FB: www.facebook.com/Kebnekajse-135285816514138

ORKAN
Sveriges nya progghopp kommer från Göteborg och bjuder på härlig proggrock med texter om moder naturs hämnd. I juni kommer deras debutalbum & de gör Blädingedebut på Muskelrock. Två månader senare kommer de åter till Tyrolen för att visa att proggen är framtidens musik!

FB: www.facebook.com/Bandetorkan

MIRANDA MURRE ERIKSSON
Hembygdens dotter, Alvestas stolthet, Västra Torsås Visdrottning! Miranda Murre Eriksson bjuder på egna & andras visor på sitt eget sätt.

Soundcloud: soundcloud.com/miranda-murre-eriksson

Några till artister avslöjas framöver!

Biljetter 350kr + serviceavgift.
Barn under 13 år går in gratis!
Hjärtligt välkomna kamrater!
/Tyrolens Vänner