nyprogg

Otur och tur i oturen!
Tråkiga nyheter: John Holm har blivit magsjuk och kan tyvärr inte spela ikväll. Vi försöker lösa ett nytt konsertdatum med John Holm på Tyrolen senare i sommar. Om det blir av så kan man då komma in med biljetten från Tyrolens Progg & Visfest. Med lite tur tur blir det då två kvällar på en biljett!
Hade ni tänkt komma bara för John Holm och nu inte vill, så kan ni få pengarna tillbaka på måndag när biljettkontoret är bemannat igen. Då går inte biljetten att använda idag såklart. Mer info om detta kommer.

Roliga nyheter! Ikväll kommer istället Thomas Wiehe som kommer att spela kl 21 på Joddelero, Ola Magnell flyttar då in på Rotundan och spelar kl 20 då John Holm var inplanerad.

THOMAS WIEHE
En legend i progg-& viskretsar. Han släppte sin debutplatta under eget namn 1973 och har sedan dess medverkat på en rad olika inspelningar och konserter. Han gjorde musiken till ”Vilse i pannkakan”, skrev texter till Hoola Bandola Band och har samarbetat med Turid. På senare år har han spelat mycket ihop med Lars Fernebring från Risken Finns. Nu kommer han äntligen till Tyrolen!

Hjärtligt välkomna till en underbar kväll!

Leave a Reply