Weeping Willows

16 Aug 2020 Weeping Willows

Weeping Willows

I slutet av denna sommar gör Weeping Willows ett fåtal utvalda spelningar runt om i landet, och Tyrolen i Blädinge har fått den stora äran att vara en av de utvalda spelplatserna. Många är vi som minns Weeping Willows fantastiska konsert på Tyrolen 2016 – nu är det äntligen dags igen!

I mars förra året kom Weeping Willows tionde och Grammisnominerade studioalbum ”After Us”, som hyllades unisont av Sveriges journalistkår. Med nytt album i bagaget var bandet ute på en omfattande turné både under sommaren och hösten 2019. Vintern ägnades åt ”Christmas Time Has Come Tour”, för femte året i ordningen. Weeping Willows plats på den svenska livescenen är helt enkelt självklar! Det var en magisk stämning när Weeping Willows hälsade på senast och vi ser mycket fram emot att höra deras vackra musik i parken igen. Köp din biljett redan idag – förköp 440 kr + serviceavgift på Tickster.

Mellan kl 17-19 serveras dessutom Tyrolens härliga sommarbuffé som innehåller mängder av lokala godsaker kärleksfullt tillagade av Tyrolens kockar. Buffén förköps på biljettsidan för 195 kr. Barerna har öppet ända till parkstängningen framåt natten, och det kommer även serveras enklare mat för den som önskar det.

Varmt välkomna!