David Ritschard

07 Juli 2023 David Ritschard

David Ritschard

Tid : 18-24

David Ritschard på Tyrolen – fredagen 7 juli!

Albumet Blåbärskungen från 2021 är redan en svensk klassiker. Aftonbladet kallade den ”Årets album” och DN för ”Smått genial”, för att bara ta två exempel ur floden av goda vitsord. Människor från de mest skilda åldrar och bakgrunder har sedan dess strömmat till konserterna och spridit ryktet om David Ritschards storhet. Sommaren 2022 spelade han på Tyrolen under Kalasturnén där även artister som Bob hund, Johnossi, Cherrie, och Markus Krunegård uppträde. Nu kommer countrystjärnan tillbaka och gör det är bäst på – briljera!

Varmt välkomna!

BILJETTER
Biljettsläpp: Onsdag 22 mars, klockan 10:00
Biljettpris: 350:-
Biljett & Tyrolens sommartallrik: 495:-
Barn upp till 12 år går in gratis

TIDER
Parken öppnar kl. 18
David Ritschard kl 21
Parken stänger kl. 00

PRAKTISK INFO

TAXI:
Från och till Tyrolen kan du åka taxi till ett förmånligt pris med Sverige Taxi & Taxi Kurir. Obs! Boka i god tid om ni inte vill vänta i onödan!! Bokas via 0472-191 00 eller info@alvestataxi.com
Från/till Alvesta:
1-4 pers 240,00 kr
5-6 pers 360,00 kr
7-8 pers 480,00 kr
Från/till Växjö:
1-4 pers 700,00 kr
5-6 pers 800,00 kr
7-8 pers 920,00 kr
Obs! En hämta/lämna adress per tur gäller både Alvesta och Växjö.
PARKERING
Det finns gott om plats men parkera smart så ni inte parkerar in någon annan bil. Det går utmärkt att köra fram till entrén för att lämna av personer. Finns ett par handikapparkeringar i nära anslutning till entrén.
CAMPING PÅ TYROLEN
Vill du tälta, bo i husvagn/husbil, eller sova under bar himmel innan/efter konserten? Det går bra det! En campingbiljett som kostar 60 kr per person. Campingbiljetten köps till på Tickster, där man köper biljetterna till konserten. Enkla toaletter & rinnande vatten kommer finnas på plats. I närheten finns även badplatser vid sjön Salen. Vi kommer ha campingvärdar på plats vid större evenemang.
TILLGÄNGLIGHET
HKP-toalett: Finns inne i parken i den röda toalettbyggnaden till vänster om stora dansbanan.
Scener och lokal: Tyrolen består av ett inhägnat område med många små byggnader & dansbanor. Stora dansbanan ”Rotundan” har ramp (ganska brant). Det är därifrån tyvärr två trappsteg upp till serveringen, utan ramp. Be personalen om hjälp om ni vill komma upp dit eller bli serverade nere på dansgolvet.
Området: Det mesta av området består av gräs men även en del grusytor som oftast är enkla att beträda. Ojämn mark samt grusgång kan vara svårframkomliga. Bra att ha någon med som kan hjälpa till att skjuta på.
Ljud/ljus: Hörslingor finns ej på scen, men däremot PA/Ljudanläggningar. Enkelt scenljus finns på scenerna.
Ledsagare: Ledsagare och vårdare går in kostnadsfritt. Ledsagarhundar likaså.
Djur: Sällskapshundar (i koppel) enbart välkomna när vi ej har konsert på området.