Kikki Danielsson & Black Jack

04 Aug 2023 Kikki Danielsson & Black Jack

Kikki Danielsson & Black Jack

Tid : 18-00

Ta på dig dansskorna! – Kikki Danielsson & Black Jack kommer till Tyrolen..

Fredagen 4 augusti är det äntligen dags!

BILJETTER
Biljettsläpp: Tisdag 28 mars, klockan 10:00
Biljettpris: 390:-
Förköp av middag (Tyrolens sommartallrik): 145:-
Barn upp till 12 år går in gratis

KIKKI DANIELSSON
Kikki Danielsson behöver knappast en presentation. Hon är redan en av Sveriges genom tiderna mest folkkära och framgångsrika artist. Drygt 3,5 miljoner skivor har hon sålt, tilldelats 26 guldskivor, och varit en sensationell superstjärna i USA. Kikki Danielssons historia är unik och har gång på gång överraskat omgivningen. Nära var det att hon vann hela Eurovison Song Contest med hiten ”Bra Vibrationer”. Kikki har sjungit i orkestrar som Wizex, Roosarna, Nickies och Chips. På senare år har hon deltagit i programmet ”Så mycket bättre” där hon med sina tolkningar visade upp sin mångsidighet som artist. Men också sin ödmjukhet gentemot andra människor och blottandet av sin egen personlighet.

BLACK JACK
Ett band som startade 1990-91 i samband med Colin Nutleys film ”Black Jack”. Det var med låten ”Inget kan stoppa oss nu”, även kallad ”Inatt Inatt”, som bandet fick sitt genombrott. Black Jack har gjort ett flertal album och haft ett tiotal låtar på Svensktoppen. År 2016 sände SVT dokumentären” Black Jack – från film till verklighet ” som sågs av en miljonpublik!

TIDER
Parken öppnar kl. 18
Black Jack kl 19-20.30
Kikki Danielsson ca 20.30-21.30
Black Jack 21.30-00
Parken stänger kl. 00

PRAKTISK INFO

TAXI:
Från och till Tyrolen kan du åka taxi till ett förmånligt pris med Sverige Taxi & Taxi Kurir. Obs! Boka i god tid om ni inte vill vänta i onödan!! Bokas via 0472-191 00 eller info@alvestataxi.com
Från/till Alvesta:
1-4 pers 240,00 kr
5-6 pers 360,00 kr
7-8 pers 480,00 kr
Från/till Växjö:
1-4 pers 700,00 kr
5-6 pers 800,00 kr
7-8 pers 920,00 kr
Obs! En hämta/lämna adress per tur gäller både Alvesta och Växjö.
PARKERING
Det finns gott om plats men parkera smart så ni inte parkerar in någon annan bil. Det går utmärkt att köra fram till entrén för att lämna av personer. Finns ett par handikapparkeringar i nära anslutning till entrén.
CAMPING PÅ TYROLEN
Vill du tälta, bo i husvagn/husbil, eller sova under bar himmel innan/efter konserten? Det går bra det! En campingbiljett som kostar 60 kr per person. Campingbiljetten köps till på Tickster, där man köper biljetterna till konserten. Enkla toaletter & rinnande vatten kommer finnas på plats. I närheten finns även badplatser vid sjön Salen. Vi kommer ha campingvärdar på plats vid större evenemang.

BOENDE PÅ HOTELL
Tyrolens gäster har fina erbjudanden som går att nyttja på både Rådmannen i Alvesta och på Royal Corner i Växjö.
Rådmannen: Alla tillresta får 30% rabatt på ordinarie pris, bokas via telefon eller på mail till info@hotellradmannen.se (Uppge kod ”TYROLEN”)
Royal Corner: Enkelrum – 950 kr. Dubbelrum – 1150 kr. Trebäddsrum – 1350 kr. Fyrbäddsrum – 1550 kr
Bokning görs via q.royalcorner@strawberry.se eller 0470-70 10 00. Uppge kod: ”TYROLEN”.

TILLGÄNGLIGHET
HKP-toalett: Finns inne i parken i den röda toalettbyggnaden till vänster om stora dansbanan.
Scener och lokal: Tyrolen består av ett inhägnat område med många små byggnader & dansbanor. Stora dansbanan ”Rotundan” har ramp (ganska brant). Det är därifrån tyvärr två trappsteg upp till serveringen, utan ramp. Be personalen om hjälp om ni vill komma upp dit eller bli serverade nere på dansgolvet.
Området: Det mesta av området består av gräs men även en del grusytor som oftast är enkla att beträda. Ojämn mark samt grusgång kan vara svårframkomliga. Bra att ha någon med som kan hjälpa till att skjuta på.
Ljud/ljus: Hörslingor finns ej på scen, men däremot PA/Ljudanläggningar. Enkelt scenljus finns på scenerna.
Ledsagare: Ledsagare och vårdare går in kostnadsfritt. Ledsagarhundar likaså.
Djur: Sällskapshundar (i koppel) enbart välkomna när vi ej har konsert på området.