Weeping Willows

15 Juli 2023 Weeping Willows

Weeping Willows

Tid : 18-00

Välkomna till en oförglömlig kväll på Sextiotalsparadiset! Senast bandet var här, sommaren 2020, sålde biljetterna slut. I sommar kommer de äntligen tillbaka till Tyrolen. Missa inte denna afton!

WEEPING WILLOWS
Historien om Weeping Willows började redan 1994 då bandet bildades. Den första officiella singeln med namnet ”Broken Promise Land”, gavs dock ut först sommaren 1997. Några månader senare släpptes debutalbumet med samma namn och numera är det en svensk popklassiker som har släppts i flera olika versioner och utgåvor. Idag är Weeping Willows ett av Sveriges mest rutinerade, etablerade och omtyckta band. Nu beger sig bandet ut, med kritikerrosat album i bagaget, till Tyrolen i Blädinge!

BILJETTER
Biljettsläpp: Onsdag 19 mars, klockan 10:00
Biljettpris: 545:-
Biljett & Tyrolens sommartallrik: 695:-
Barn upp till 12 år går in gratis

TIDER
Parken öppnar kl 18
Weeping Willows kl 20
Parken stänger kl 00

PRAKTISK INFO
TAXI:
Från och till Tyrolen kan du åka taxi till ett förmånligt pris med Sverige Taxi & Taxi Kurir. Obs! Boka i god tid om ni inte vill vänta i onödan!! Bokas via 0472-191 00 eller info@alvestataxi.com
Från/till Alvesta:
1-4 pers 240,00 kr
5-6 pers 360,00 kr
7-8 pers 480,00 kr
Från/till Växjö:
1-4 pers 700,00 kr
5-6 pers 800,00 kr
7-8 pers 920,00 kr
Obs! En hämta/lämna adress per tur gäller både Alvesta och Växjö.

PARKERING
Det finns gott om plats men parkera smart så ni inte parkerar in någon annan bil. Det går utmärkt att köra fram till entrén för att lämna av personer. Finns ett par handikapparkeringar i nära anslutning till entrén.

CAMPING PÅ TYROLEN
Vill du tälta, bo i husvagn/husbil, eller sova under bar himmel innan/efter konserten? Det går bra det! En campingbiljett som kostar 60 kr per person. Campingbiljetten köps till på Tickster, där man köper biljetterna till konserten. Enkla toaletter & rinnande vatten kommer finnas på plats. I närheten finns även badplatser vid sjön Salen. Vi kommer ha campingvärdar på plats vid större evenemang.

BOENDE PÅ HOTELL
Tyrolens gäster har fina erbjudanden som går att nyttja på både Rådmannen i Alvesta och på Royal Corner i Växjö.
Rådmannen: Alla tillresta får 30% rabatt på ordinarie pris, bokas via telefon eller på mail till info@hotellradmannen.se (Uppge kod ”TYROLEN”)
Royal Corner: Enkelrum – 950 kr. Dubbelrum – 1150 kr. Trebäddsrum – 1350 kr. Fyrbäddsrum – 1550 kr
Bokning görs via q.royalcorner@strawberry.se eller 0470-70 10 00. Uppge kod: ”TYROLEN”.

TILLGÄNGLIGHET
HKP-toalett: Finns inne i parken i den röda toalettbyggnaden till vänster om stora dansbanan.
Scener och lokal: Tyrolen består av ett inhägnat område med många små byggnader & dansbanor. Stora dansbanan ”Rotundan” har ramp (ganska brant). Det är därifrån tyvärr två trappsteg upp till serveringen, utan ramp. Be personalen om hjälp om ni vill komma upp dit eller bli serverade nere på dansgolvet.
Området: Det mesta av området består av gräs men även en del grusytor som oftast är enkla att beträda. Ojämn mark samt grusgång kan vara svårframkomliga. Bra att ha någon med som kan hjälpa till att skjuta på.
Ljud/ljus: Hörslingor finns ej på scen, men däremot PA/Ljudanläggningar. Enkelt scenljus finns på scenerna.
Ledsagare: Ledsagare och vårdare går in kostnadsfritt. Ledsagarhundar likaså.
Djur: Sällskapshundar (i koppel) enbart välkomna när vi ej har konsert på området.